ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ελάτε στο δίκτυο συνεργατών της orthoman και παρέχετε στους πελάτες σας τεχνολογικά προηγμένα ιατρικά είδη για μια καλύτερη ποιότητα ζωης.

Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνεργασίας και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει το συντομότερο. 

 

  χονδρικη πωληση

  Αν είστε κατάστημα ορθοπεδικών ή φαρμακείο, με στόχο την παροχή προϊόντων για αποτελεσματική θεραπεία και αύξηση της ποιότητας ζωής των πελατών σας, τότε ενδιαφερόμαστε να συνεργαστούμε. Μεσω της συνεργασίας χονδρικής μαζί μας, μπορείτε να προμηθεύεστε από εμάς προϊόντα προς μεταπώληση στο φυσικό ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

  παροχες συνεργατων

  • Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό. Προσφέρετε στους πελατες σας τα διεθνώς αναγνωρισμένα ιατρικά είδη της medi στις ανταγωνιστικότερες τιμές.
  • Τιμολογιακές εκπτώσεις. Αποκτήστε περαιτέρω μεγάλες εκπτώσεις διαφορετικής κλίμακας ανάλογα με την αξία της κάθε σας παραγγελίας.
  • Εξειδικευμένη υποστήριξη. Λάβετε εξειδικευμένη τεχνική και επιστημονική υποστήριξη σε κάθε ανάγκη ή απορία των πελατών σας.

  ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ MEDI

  Αποδοχη

  98%
  Των ασθενών δεν εμφάνισαν συμπτώματα φορώντας τις κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης*

  ικανοποιηση

  94%
  Των ασθενών αναφέρουν ότι έμειναν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από ορθοπεδικά είδη της medi**

  *The mediven® observational study που μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
  **Κλινικές δοκιμές σε ορθοπεδικά είδη medi που μπορειτε να τα βρείτε εδώ.

  διακρισεις & πιστοποιησεις

   

  Πανω απο 1500 συνεργατεσ σε ολη την ελλαδα

  Για την εταιρεία μας η συνεχής υποστήριξη του έργου των συνεργατών μας καθώς και η ολοκληρωμένη γνώση και κατανόηση των ιατρικών ειδών μας, αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα. Στα 17 χρόνια παρουσίας μας στο Ελληνικό κλάδο υγείας συνεργαζόμαστε με πάνω από 1500 εταιρείες παροχής ιατρικών ειδών με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους που μας εμπιστεύονται.

  γινετε συνεργατης μασ

  Καταλογοι προιοντων

  Δείτε τους καταλόγους των προϊόντων μας για το έτος 2020 – 2021.

  Κατάλογος Φλεβικών Ειδών 2020

  Κατάλογος Ειδών Λεμφοιδήματος 2020

  Κατάλογος Ορθοπεδικών Ειδών 2020